UP hétvége: U9-es és U13-as sikerek

A hétvége első napján utánpótlás csapataink két helyszínen is képviselték Klubunk színeit.
Csopaki István Zeze U13-as csapata Monoron vendégszerepelt, ahol a Kastélydombi SE csapatával játszottak edzőmérkőzést, míg Lámpi Tibor U9-es csapata a Kispesten megrendezésre kerülő Eötvös Kupa 3. fordulójában szerepelt. Mindkét alakulat nagyszerű játékot produkálva, eredményes hétvégét zárt.

Zeze fiai három harmadot játszottak a hazai Kastélydombi SE csapatával. Az edzőmérkőzést 12-6-ra megnyerték, a találkozón Sóvári Benedek 4 gólja mellett hármad dupláztak, Szegh Dominik, Jónás Márk és Bárándi Szabolcs is kétszer talált az ellenfél kapujába. Rajtuk kívül Szabó Balázs és Jónás Dominik egyszer volt eredményes, így a monori túrával kapcsolatosan elmondható, hogy az összes mezőnyjátékosunk gólt szerzett a találkozón.

A találkozó Kinizsi-góljait az alábbi linken érhetitek el:Lámpi Tibi legkisebb korosztálya, U9-es gyermekeink szintén szombaton léptek pályára az Eötvös torna aktuális játéknapján, ahol a Gödöllő és a Darazsak csapatai voltak ifjoncaink ellenfelei. Mind a két találkozón 4-1-es eredmény született, a Gödöllőtől sajnos vereséget szenvedtünk, de a játékunk biztató volt, a gyerekek ügyesek voltak, ami a második találkozón eredményességgel is párosult, a Darazsak csapata ellen ugyanis győzelmet arattak fiaink. Ezekben a korosztályokban az eredmény másodlagos, sokkal fontosabb, hogy a fiúk minél többet legyenek a pályán, minél többet találkozzanak a labdával. Az eredmények pedig (a megfelelő képzést követően) a pár év múlva meg fognak érkezni!

Egy kis összeállítás az eddigi Eötvös Tornák Kinizsi-góljaiból: