UP: hétvégi beszámoló (videóval)

Az elmúlt hétvégén kicsit lazább volt utánpótlás-játékosaink menetrendje, mint azt az elmúlt hetekben megszoktuk, azonban a legutóbbi szombat és vasárnap is rengeteg örömteli és hasznos pillanatot tartogatott számunkra.

A hétvége UP-összefoglalója:Február 28-án és március 1-én a kiskunfélegyházi KÉSZ Aréna adott otthont a férfi és női Magyar Kupa döntőinek, melynek kapcsán a szervezők több gálamérkőzést is rendeztek. Az egyik ilyen találkozó volt a szombati napon tartott Kelet-Nyugat gálamérkőzés, melyen Klubunk színeit U20-as csapatunk tehetsége, Gémesi Áron képviselte, aki a Machalek Attila és csengeri barátunk, Szilágyi Sándor vezette Keleti válogatottban kapott lehetőséget. Gémó remekül helyt állt a komoly névsort felvonultató gálán, láthattunk tőle szép megmozdulásokat mint az ellenfél, mint a saját kapuja előterében. A remek mérkőzést hozó derbit végül a nyugati brigád nyerte, de egy ilyen gálán ez másodlagos. A gálán edzői stábunk is részt vett, a helyszínen tekintette meg az eseményt Biczi Gábor, Lámpi Tibor és Tánczos Tibor is!
A hét utolsó napja tartogatta a hétvége tornáit, melyeken Biczi Gábor tanítványai voltak érdekeltek. Reggel az U15-ös fiúk a PMLSZ utolsó fordulójának keretein belül a Radnótiban kezdtek. A csoport győzteséneke, a Gödöllő csapatával távollétében fiaink két találkozón vettek részt, mind a két mérkőzésen a Piliscsabai AFC-Mitre alakulata volt fiaink ellenfele. Sajnos a korosztályban lévő kevés gyermek miatt Gabinak az U13-as srácoknak is bizalmat kellett szavaznia, akik így nagyobbak ellen szerezhetnek tapasztalatokat. A piliscsabai csapat mindkét találkozót megnyerte, de a látottak alapján úgy gondolom, hogy a srácok a későbbiekben sokat profitálhatnak majd abból, hogy nagyobbak között edződnek!
A nap hátralévő részében U13-as és U15-ös srácaink is az Eötvös kupa felé vették az irányt. A nagyobbak sajnos két vereséget szenvedtek, a Ferencváros és a Kispest csapatai bizonyultak jobbaknak fiainknál, mg a kisebbek a Cső-Montage ellen döntetlent értek él, a Kastélydombi alakulatával szemben pedig 3 ponttal gazdagodtak.
Összességében tehát elmondható, hogy bár a hétvége során az eredmények sokszor nem alakultak számunkra kedvezően, de gyermekeink fejlődését figyelembe véve ezek és a hasonló találkozók kifizetődőek lehetnek a jövőben, ugyanis sokat számít, hogy sok gyermekünknek idősebekkel kell megpróbálnia felvenni a versenyt, és ez idővel a javukra válik!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!