UP: Holnap megyei döntőt vívnak U11-es és U13-as fiaink!

Holnap U11-es és U13-as csapataink számára folytatódnak a PMLSZ küzdelmei. A fiúk a megyei középdöntőknél tartanak, aminek az Üllői Városi Sportcsarnok (2225 Üllő, Malom utca 1.) ad otthont. A Döntőbe korosztályonként a térség legjobb 4 csapata jutott be, így minden korosztályban Final Four-ra kerül sor. A Final Four győztese Pest megyei bajnokként jut tovább az országos nyolcaddöntőbe!
Csütörtökön kisebb korosztályunk, Lámpi Tibi U11-es brigádja kezdi a döntők sorozatát. A nagydöntőbe kerülésért 9 órás kezdéssel a Sülysápi Gyerekfoci SE csapatával találkoznak fiaink, majd 10:10-től vagy 10:45-től még egy mérkőzés vár a gyerekekre, attól függően, hogy a Sülysáp elleni elődöntőt milyen eredménnyel zárjuk. A másik ágon Nagykáta-Gödöllő párharcot rendeznek, így ebből a kettősből kerül ki a második találkozóra az ellenfelünk.
Az U11-esek után Biczi Gabi U13-as csapata következik majd, akik 12 órától mérkőznek a Dunakanyar SE csapatával. A másik elődöntőben a Gödöllő és a Vác találkoznak. A bronzmérkőzés és a nagydöntő 13:10-kor, illetve 13:45-kor kezdődik.
Reméljük, fiaink sikeresen zárják mind a négy találkozójukat, és a Pest megyei bajnokként a Dunakeszi Kinizsi U11-es és U13-as csapatai küzdhetnek majd az országos nyolcaddöntőben, ahol a Budapest bajnokok várnak a Pest megyei bajnokokra (U11-ben a KISE, míg U13-ban az Angyalföldi ASI Dinamo). Csapatainknak nem lesz könnyű dolga, hiszen a megyében rengeteg erős, jó játékerőt képviselő csapat található, de reméljük, gyermekeink sikerrel veszik az akadályokat!
Szurkoljatok fiainknak, hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!