UP: Összefoglaló a tolnai szereplésről! (videó)

Mint arról már beszámoltunk, a hétvégén, március 15-én Klubunk a IX. Tolnai Futsal Napokon járt. Gyermekeink négy korosztályban képviselték Klubunk színeit, a srácok U9, U11, U13 és U17-es korosztályokban indultak, ahol meglehetősen sikeresen szerepeltek.

Az alábbiakban ennek a szereplésnek pár momentumát elevenítjük fel:A legkisebbek, U9-eseink Szenyita Laci vezetésével végig nagyszerű játékot produkálva meneteltek a döntőig, ahol 1-1-es rendes játékidőt követően balszerencsés módon, büntetőkkel maradtak alul a Tolna-Mözs csapatával szemben. Fiaink két egyéni díjat is begyűjtöttek: Kökény Bálint lett a legjobb kapus, míg Kovács Benjámin bizonyult a torna legjobb játékosának.
Lámpi Tibi U11-es csapatát ezúttal Gémesi Áron vezette. A srácok a kicsikhez hasonlóan remek teljesítményt produkáltak, és az első helyen végeztek!
Biczi Gabi U13-as alakulata is nagyszerűen muzsikált, ám nem volt szerencsénk a végjátékot illetően, az elődöntőben a Cső-Montage-tól szenvedtünk vereséget, míg a bronzmeccsen ők is büntetőkkel maradtak alul.
Tánczos Tibi fiai az U17-es korosztályban indultak. A keretben a jövő építésének céljából több U15-ös gyermek is helyet kapott, akik így juthattak fontos tapasztalatokhoz. Igaz, hogy a csapat 4 vereséget szenvedett, ám a fiúk nem vallottak szégyent, a jövőben sok hasznuk származhat ezekből a találkozókból! Egy egyéni díjat itt is bezsebeltünk, ugyanis Orosz Danit választották a torna legjobb kapusának (hozzá teszem, Dani is U15-ös játékos)!!!
Gratulálunk fiainknak, nagyon büszkék vagyunk Rátok!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!