UP: Remek U17-es és U20-as hétvége

Tánczos Tibi U17-es és U20-as csapataira a hét utolsó napján újabb bajnoki forduló várt. A kisebbek a Váci Sportcsarnokban, míg a nagyok a Népligeti Építők sportcsarnokban képviselték Klubunk színeit.

U17-es fiaink góljait az alábbi linket láthatjátok:U17-es fiaink 3 találkozót játszottak Lámpi Tibi vezetésével (Tánczos Tibi az U20-at irányította ugyanebben az időben a Népligeti tornán). Mindhárom találkozón biztató produkciót mutattak be a srácok, igaz, az első két találkozó a Gödöllő és a Vác győzelmét hozta, a helyzeteink megvoltak, de ezeket nem sikerült gólra váltani, ráadásul a Gödöllői mérkőzést az utolsó másodpercben veszítettük el egy büntetővel. A Szent Pál Akadémia ellen már jobb volt a helyzetkihasználás, így sikerrel zártuk a tornát. Gólszerzőink: Tóth Attila 6, Formanek Balázs 5, Juhász István és Simon Viktor 4, Varju Bálint és Manger Marcell. Csapatunk 9 mérkőzést követően a csoport 3. helyén áll, egy ponttal lemaradva a 2. Gödöllő mögött. A listavezető Vác ellépett a mezőnytől, 13 ponttal gyűjtöttek többet gyermekeinknél.

U20-as srácainkra 2 találkozó várt, mivel a Vác csapata nem utazott el a fordulóra. A két találkozón egy győzelmet és egy döntetlent értek el a fiúk. Az Airnergy ellen 1-1-es döntetlennel kezdtek, majd a REAC-SISE csapatával szemben 4-1-es sikert arattak. Érdekesség, hogy mindkét találkozón az ellenfél szerzett vezetést, de mindkét alkalommal sikerült felállnunk, ami mutatja a csapat erejét! Gólszerzőink: Simon Bence és Csegedi Csaba 2, Varga Ferenc
A tabellán fiaink a 2. helyen találhatóak 5 egységgel kevesebbet gyűjtve az élen álló Airnergy csapatához képest.

Összességében pozitív hétvége áll mögöttünk, fiaink játékával nem volt gond. A kisebbek esetében vannak bizonyos hátékhelyzetek, amiken javítunk, és hamarosan ezek meghozzák a sikereket is. Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy ez egy tanulóév a srácoknak, hiszen fiaink első évesek korosztályukban, így lépésről lépésre haladunk, és hogy jó úton járunk, az megmutatkozik azon a fejlődésen, amit fiaink fordulóról-fordulóra mutatnak!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi