UP: Sikeres megyei középdöntők, MLSZ-fordulók, Futakeszi (videó)

Március utolsó hétvégéjén is igazi mérkőzésdömping várt csapatainkra, hiszen a hétvége két napján 4 korosztályban 5 alakulatunk is képviselte Klubunk színeit, ráadásul csapatunk kilátogatott a vasárnapi Futakeszire is! A repülőtéren megrendezett városi rendezvény rengeteg indulót, remek hangulatot hozott. A tornák során sok örömteli pillanatot élhettünk át, melyek hatására fiaink remek eredményeket értek el, hiszen két korosztályunk is bejutott a PMLSZ Megyei döntőjébe! A tornák sok esetben azonos időben zajlottak, így az elmúlt hétvégéről a két döntőbe jutott társaság mérkőzéseiről vannak felvételeink.

A PMLSZ Megyei döntőjébe jutott csapataink góljai:A futsal-maratont a szombati napon U11-es I-es csapatunk kezdte hazai környezetben, a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában, A fiúk Lámpi Tibi és Gorjánácz Márió vezetésével a PMLSZ Megyei Középdöntőjének I-es csoportjában küzdöttek a továbbjutásért a Nagykáta, az SZTE-Erima, az Asterix és az Isaszeg csapataival. A csoport szoros találkozókat hozott. Gyermekeink 3 győzelemmel és egy vereséggel a csoport második helyén zártak, így a Nagykáta gárdája mellett a mi fiaink is készülhetnek a Megyei Döntőre!
Szombaton U20-as fiaink számára is folytatódott a pontvadászat az MLSZ bajnokság II. osztályának B-csoportjában. A szezon során végig kiélezett csatát hozó csoportban a srácok vereséget szenvedtek az Airnergy csapatától, majd sikernek örülhettek a Vác elleni találkozót követően, míg a REAC csapata nem jelent meg a minitornán. A fiúk a második helyen állnak a csoportjukban két körrel a zárás előtt!

A hét utolsó napja aztán még sűrűbb menetrendet tartogatott Klubunk számára! A vasárnapot a repülőtéren kezdtük, ahol a Futakeszi nevű, népszerű városi sportrendezvényen jártunk. A remek hangulatú, sok indulót felvonultató rendezvényen egyesületünket Klubunk vezetése és néhány játékosunk képviselte.
A délelőtt három helyszínen is zajlottak a különböző korosztályok tornái. A Radnótiban az U17-es fiaink számára folytatódott az MLSZ-bajnokság a II. osztály B-csoportjában. Mint az már megszokhattuk ebben a korosztályban, Tánczos Tibitől most is lehetőséget kaptak fiatalabb, U15-ös gyermekek, ráadásul a sérültek és betegem miatt nagyon rövid kerettel fogadtuk a Vác és a Gödöllő csapatait. Igaz, a két találkozó vereséget hozott, de reméljük, a jövőben sokat profitálnak gyermekeink az ebben a szezonban gyűjtött élményeikből, tapasztalataikból. A csoport negyedik tagja, a Szent Pál Akadémia-Külker csapata nem jelent meg a tornán. Két körrel a zárás előtt a fiúk a harmadik helyen állnak a Vác-Gödöllő kettőst követően.
A hétvégén a legbalszerencsésebbnek Lámpi Tibi és Szenyita Laci U11-es II-es csapata bizonyult, aki Budaörsön léptek pályára a PMLSZ Megyei Középdöntőjének II. csoportjában. A fiúkra a jó erőkből álló Sülysáp, Gödöllő, Aramis, Dunaharaszti MTK négyes várt. Gyermekeink egy győzelemmel és 3 vereséggel a csoport negyedik helyén végeztek a szoros mérkőzéseket hozó ötösben. Egy kis szerencsével meg lehetett volna a továbbjutás, de sajnos a vasárnapi tornán ez nem jött össze. A fiúk azonban nagyszerű szezont produkáltak, a bajnokság mellett több tornán is láthattuk, hogy milyen ügyes, tehetséges gyermekek alkotják ezt a brigádot.
Azért, hogy ne legyen keserű a szánk íze, vasárnapra is maradt egy szép siker is: Biczi Gabi fiai az első helyen végeztek az U13-as korosztály Csömörön rendezett PMLSZ Megyei Döntőjének II-es csoportjában, mellyel bejutottak a Megyei Döntőbe. A fiúk 3 győzelmet és egy döntetlent szerezve előzték meg a Vác, Törökbálint, Nagykáta, Kistarcsa négyest. A torna csakúgy, mint az U11-es korosztályban, itt is szoros, izgalmas találkozókat hozott. A tornán 4 találatával Sóvári Benedek lett a legeredményesebb játékos!

A hétvégén tehát rengeteg mérkőzés került gyermekeink lábába, a tornák hoztak örömteli és szomorúbb eredményeket, de a lényeg, hogy fiaink minden egyes találkozóval fejlődnek, legyen szó akár győzelemről, akár vereségről, és ezeket az élményeket felhasználva, az edzői stáb segítségével a meglévő hibákat kijavítva sokat nyerhetnek a jövőben! A gyerekekre egyre keményebb mérkőzések várnak, hiszen a Megyei Döntők következnek, amely után reményeink szerint az Országos kiírásban is rengetek izgalmas, szoros mérkőzést vívnak majd fiaink, reményeink szerint sikeresen! Szép volt fiúk, csak így tovább!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!