UP: Sikeres U10-U11-es szereplés a hétvégi Eötvös-maratonon (video)

Szombaton ismét pályára léptek a jövő nagy reménységei. A hétvége első napján Lámpi Tibor és Szenyita László vezetésével az U10-es és U11-es korosztályaink látogattak az Eötvös aktuális fordulójára. A játéknap meglehetősen hosszúra sikeredett, reggeltől késő estig több ízben is érdekeltek voltunk, így nem csak az ellenfelekkel, de a fáradtsággal is meg kellett küzdenie a fiataloknak! Nagyon büszkék vagyunk a srácokra, akik nagyon jól bírták a sorozatos terhelést! Növendékeinkre összesen 8 találkozó várt, melyből 7 alkalommal Kinizsi-sikerrel ért véget a küzdelem.
A napot U10-es csapatunk kezdte, akik összesen négy találkozón szerepeltek. A kicsik mind a négy összecsapásukon győzelmet arattak úgy, hogy a keretben lehetőséget kaptak U9-es fiatalok is!
A délután folyamán az U11-es korosztályban is négy mérkőzés várt a fiúkra. Lámpi Tibor itt két csapatunknak is bizalmat szavazott, az U11-es korosztályú "kettes" csapat két magabiztos győzelmet aratott, míg az "egyes" csapatban a délelőtt szereplő U10-es fiatalok léphettek ismét pályára a délelőtti nagyszerű produkció jutalmául, illetve ez által további fejlődési lehetőséget is biztosítani tudtunk a kisebbeknek, akik igazán büszkévé tettek bennünket: az első találkozó szoros vereségét követően a második mérkőzésen szép játékot produkálva győzelmet arattak! Így a hétvégi mérleg 8 találkozóból 7 győzelem, szép játék, sok új élmény, remek teljesítmények! Szép volt fiúk, büszkék vagyunk Rátok!

A szombati nap legszebb Kinizsi-megmozdulásai:Amint azt már jeleztük Nektek, a pénteken 20 órakor kezdődő Dunakeszi Kinizsi - Városgazda Up. Akadémia NB II-es bajnoki találkozó előtt 18:30-ól egy bemutató mérkőzésre is sor kerül. Ezen a találkozón a két csapat 2006-os és 2007-es születésű tehetségei lépnek majd pályára (a fenti videóban szereplő gyermekek közül többen a csapat tagjai lesznek). A mérkőzésen rengeteg ügyes, technikás, helybéli gyermeket láthattok, izgalmas, jó színvonalú mérkőzésre van kilátás! Nézzétek meg a jövő Kinizsi-sztárjainak bemutató mérkőzését is, nem fogjátok megbánni, nagyszerű élményekkel fogtok gazdagodni! Sok szeretettel várunk Benneteket, kezdjünk közösen két kiváló, színvonalas mérkőzéssel egy újabb hétvégét!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!