UP: szombati beszámoló (videó)

A hétvége két napján fiaink szinte az összes korosztályban képviselték Klubunk színeit az MLSZ illetve a PMLSZ által szervezett futsal-bajnokságok aktuális fordulójában. Kétrészes cikksorozatunkban gyermekeink hétvégi eredményeiről, teljesítményéről számolunk be, és mellékeljük a fiúk által szerzett gólokat. A mostani, első fejezetben a szombati nap eseményeit ismertetjük Veletek!

A szombati találatok:A szombati napon Lámpi Tibi kettes számú U11-es csapatával kezdődött a sor, akik Dunabogdányban vettek részt a PMLSZ F-csoportjának 1. fordulójában. A fordulótól távol maradt a Piliscsaba csapata, így két gárdával mérkőztek fiaink. Az első találkozón a Leányfalu ellen 7-2-es, míg a Dunakanyar SE második csapata ellen 10-1-es sikernek örülhettünk, így az első kör után 100%-os teljesítménnyel, 9 ponttal a csoport élén állunk!

A folytatásban a 2006-os korosztály következett, akik Lámpi Tibi, Szenyita Laci és Gémesi Áron irányításával Budapesten, a KISE Téli Kupán jártak: a tornán mind a négy mérkőzését megnyerték a srácok, így az első helyen végeztek! Egy egyéni díjat is sikerült bezsebelnünk, hiszen a torna legjobb játékosának Kovács Benjámint választották!

A nap zárásaként Csömörön voltunk érdekeltek, ahol Tánczos Tibi vezette U20-as csapatunk a másodosztályú MLSZ-bajnokság B-csoportjának 1. fordulóján vett részt (ez volt a 4. játéknap a bajnokság során). Fiaink egy szoros mérkőzésen 3-2-es vereséggel kezdtek a Levegő-Energia FC (Airnergy) ellen, majd 4-1-es győzelemnek örülhettünk a REAC Sportiskola elleni találkozót követően. Az utolsó találkozón a Vác Futsal ellen következett újabb rangadó, melyet a váciak nyertek 4-2-re. A Srácok félidőben, 12 találkozót követően a csoport második helyén állnak.

Összességében elmondható, hogy rengeteg találkozó került a hétvégén fiaink lábaiba, melyek többségén pozitív szájízzel hagyhattuk el a játékteret. A hétköznapokon folytatjuk a munkát, hiszen az eredményesség mellett azért még láthatóak hibák, de a fiúk remek alapot szolgáltatnak a folytatásra, a közös munkára, így reményeink szerint újabb sikeres szezont zárhatunk majd!

Hamarosan jelentkezünk a második résszel, mely a hét utolsó napjának történéseit, góljait eleveníti fel!

Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!