UP: Szombati U10-U11-es Eötvös (videó)

A szombati napot U10-es és U11-es fiaink is Budapesten töltötték, ahol Lámpi Tibi vezetésével korosztályonként két csapatunk gyűjthette a pontokat és az értékes tapasztalatokat az Eötvös Kupa aktuális játéknapján. A délelőtt a kisebbeké volt, akik összesen négy találkozón szerepeltek. A srácok egy szoros vereséget követően tetszetős játékot bemutatva 3 győzelmet szereztek. A kicsik a délutáni U11-es tornán is lehetőséget kaptak a tanulásra, valamint a tapasztalatok gyűjtésére, előbb újabb szoros vereség követezett számukra, majd tanulhattak a saját U11-es csapatunk elleni mérkőzésen, ami a nagyok győzelmével ért véget. U11-es fiainkra a Kisebbek elleni találkozót követően még két találkozó várt, előbb egy jó színvonalú mérkőzésen sikerült győzelmet aratniuk, majd folytatva meggyőző játékukat, magabiztos sikerrel zárták a napot. Az alábbiakban a délelőtti és a délutáni találkozók legfontosabb, legszebb Kinizsi-jeleneteit nézhetitek meg:

A délelőtti U10-es torna Kinizsi-jelenetei:A délutáni U11-es torna Kinizsi-jelenetei:


Az alábbiakban a csapatok vezetőedzőjének, Lámpi Tibornak az értékelését közöljük: "Először is szeretnék mindenki gyermekemnek gratulálni a tegnapi remek teljesítményhez. Ezalatt nem a győztes mérkőzéseket értem, hanem azt, hogy önmagához mérve mindenki javuló és fejlődő tendenciát mutat. Tetszik, ahogyan kezdeményezünk, párharcokat vállalunk mind labdával támadásban, mind védekezésben. Természetesen soha nem leszek elégedett, mindig többet és többet akarok a gyerekekből kisajtolni, de a szombaton látottak alapján nyugodtan fekszem le aludni és nagy büszkeséggel tölt el, hogy ilyen fiaim vannak!"

Összességében csapataink nagyszerű teljesítmény nyújtottak, sok szép pillanattal lettünk gazdagabbak. Szép volt fiúk, büszkék vagyunk Rátok!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!