UP: Tornagyőzelmek a Szentkúti Ferenc Emléktornán (videóval)

Szombaton és vasárnap Törökbálint felé vették irányt csapataink, ahol 4 korosztályban, összesen 8 csapattal vettünk részt a XII. Szentkúti Ferenc Emléktornán. A torna igazán eredményesen zárult, hiszen az összes indított korosztályban Dunakeszi-győzelem született, emellett két korcsoportban a második helyet is a Kinizsis fiatalok szerezték meg. Az alábbi összefoglalóban ízelítő látható a hétvége legszebb Kinizsi- jeleneteiből:

A szombati napon az U9-es és U13-as korosztályok küzdelmével kezdődött a kétnapos rendezvény. A kicsiknél egy-, míg a nagyobbaknál két társaság képviselte klubunkat. A hétvége nem is indulhatott volna eredményesebben, hiszen a kisebbek Simon Péter vezetésével az első helyen végeztek, míg Lámpi Tibor U13-asai házi döntőt játszottak a nap végén, így az első és a második helyért járó érmek is növendékeink nyakába kerültek.

Vasárnap az U10-es és U11-es fiatalok következtek. Ami a létszámot illeti, a hét utolsó napján rátettünk még egy lapáttal, hiszen U10-ben HÁROM, míg U11-ben két csapattal indultunk. Simon Péter az U10-esek között mindenkinek lehetőséget adott a tapasztalatszerzésre, a tanulásra! A fiúktól bíztató produkciót láthatott a szakvezetés, akinek munkáját felnőtt csapatunk ikonja, Bita László is segítette. A tornát végül a hármas számú csapatunk nyerte, míg a másik kettő a 7. és 8. pozícióban végzett. Lámpi Tibor U11-es fiai (csakúgy, mint egy nappal korábban a legnagyobban) az első és a második helyen végeztek, így minden egyes korosztályban Dunakeszire került a bajnoknak járó serleg! Gratulálunk fiúk, büszkék vagyunk Rátok!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!