UP: U11-es siker az I. PAFC Mikulás Kupán (videó)

A hétvége zárásaként vasárnap U11-es és U13-as csapatunk Piliscsabán szerepelt az I. PAFC Mikulás Kupán. A kisebbek délelőtt Lámpi Tibor, míg a nagyobbak délután Csopaki István vezetésével léptek pályára. Mindkét csapatunk megnyerte tornáját!

U11-es győztes csapatunk találatai:A délelőtti órákban Lámpi Tibi U11-es fiai képviselték Klubunk színeit a 6 csapatos tornán, ahol a résztvevők két csoportban küldöttek a továbbjutásért. A srácok az A jelű csoportba kerültek, ahol az Aramis és a Szigethalom csapatai vártak gyermekeinkre. Az Aramis ellen kezdtük a tornát, mely mérkőzést 3-1-re nyertünk meg, majd a Darazsak következtek, akik ellen 7-0-s győzelmet arattunk, így a csoport első helyén jutottunk az elődöntőbe, ahol a B csoport második helyezettje, a házigazda PAFC csapatával találkoztunk. A fiúk 6-0-s sikert értek el, így a döntőbe kerültek, amit csoportunk második helyezettjével, az Aramis csapatával játszottunk. A mérkőzésen kétgólos előnybe kerültünk, ám a budaörsi növendékek kiegyenlítettek, így a találkozó 2-2-vel ért véget, következhettek a büntetők! A párbajt 2-1-es sikerrel zártuk, így Lámpi Tibiék szép, eredményes játékkal, 3 győzelemmel és egy döntetlennel végeztek az U11-es torna első helyén. A torna gólkirálya fiaink közül került ki, Bogdán Rajmond 5 góllal zárt az élen. Rajta kívül Kovács Vince 4-szer, Tóth Alex 3-szor, Varga Dominik és Pap Zsombor 2-szer, míg Dragóner Áron és Csontos Krisztián egyszer volt eredményes. A tornán csapatunk tagja volt még Csikós Erik, Kecskeméti Tibor és Katona Noel.
Hamarosan folytatjuk U13-as csapatunk eredményeivel, akik szintén az első helyen végeztek. Gratulálunk fiúk, szép teljesítmény volt!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!