UP: U13-as ezüst a Dél-Zselic Kupán (videó)

A mögöttünk hagyott hétvégén Biczi Gabi vezette U13-as csapatunk a XI. Dél-Zselic Kupán szerepelt. A kétnapos, szigetvári tornán a fiúk szép teljesítményt bemutatva a második helyet szerezték meg, a torna folyamán hat meccsükből ötöt megnyertek, egyen vereséget szenvedtek (sajnálatos módon erre a döntőben került sor). A már bemutatott szombati összefoglaló után ezúttal a döntő napjának történéseit elevenítjük fel az alábbi videóban.

A vasárnapi nap Kinizsi-összefoglalója:A döntő napján csakúgy, mint szombaton, három találkozó várt a srácokra. Először két csoportmérkőzés következett: a Szigetvár B csapata ellen kezdtünk,és Sóvári Benedek 5, valamint Iszák Dominik és Szabó Balázs góljaival 7-1-es sikert arattunk a házigazdák csapatával szemben. A csoport másik találkozóján az osztrák ASV Klagenfurt A csapata várt fiainkra, mely találkozó döntötte el, hogy a srácok milyen melyik helyezésért szállhatnak harcba a helyosztók során. A fiúk remekül vizsgáztak, Iszák Dominik 2 és Sóvári Benedek góljával 3-0-ra győztek, így készülhettek a Vasas Kubala Akadémia elleni döntőre! Sajnos az utolsó mérkőzés nem a terveink szerint alakult, a mindent eldöntő mérkőzés 3-1-es angyalföldi sikert hozott. A döntőben találatunkat Jónás Márk jegyezte!
A srácok a két nap során nagyszerű teljesítményt nyújtottak, melynek köszönhetően ezüstérmekkel és a második helyezettnek járó kupával gazdagodtunk, valamint Sóvári Benedek révén egyéni díjazottat is adott Klubunk, Beni lett ugyanis a torna gólkirálya!
Összességében a szigetvári túrák nagyszerű eredményt hoztak Klubunk számára, a múlt héten U11-es csapatunk egy Vigasz ági 7. hellyel és egy tornagyőzelemmel, míg az U13-as brigád egy ezüstéremmel zárta a Baranya megyei, nemzetközi mérkőzéseket is tartogató túrát! Gratulálunk srácok, büszkék vagyunk Rátok!!!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!