UP: U17-es és U20-as csapataink is pályára léptek a hétvégén

A hét utolsó napján legidősebb korosztályunk, Tánczos Tibi U20-as csapata az MLSZ másodosztályú pontvadászatának 2. fordulójában lépett pályára a váci sportcsarnokban. A játéknapot 1 győzelemmel, 1 győzelemmel és egy vereséggel zártuk, előbb ikszeltünk a REAC csapatával, majd a Levegő-Energia FC (Airnergy FC) alakulata ellen ezúttal nem sikerült a pontszerzés, végül a hazai csapat ellen sikerült 3 ponttal gazdagodnunk. Az utolsó találkozónk vezéráldozatot is követelt, csapatkapitányunk, Szenyita László térdsérülést szenvedett a mérkőzés derekán, ám sportemberi nagyságát és Klubunk iránti szeretetét mutatja, hogy végigvédte a találkozót! Mielőbbi felépülést kívánunk játékosunknak, várunk vissza Laci! A fordulóban találatainkat a 3 egységig jutó Pál Dávid, valamint az egyaránt duplázó Simon Bence és Gémesi Áron szerezték.
A csoportban 6 mérkőzést követően a második helyen állunk 10 szerzett ponttal, 5 egységgel lemaradva a listavezető Airnergy csapatától. Mögöttünk a Vác 9 pontot gyűjtött, míg a REAC neve mellett jelenleg 1 pont szerepel.

Tánczos Tibi másik csapata is vasárnap lépett pályára, U17-es csapatunk Gödöllőn szerepelt szintén az MLSZ másodosztályú bajnokságának 2. fordulójában. Tánczi fiai 1 győzelemmel és két vereséggel zártak, a házigazdák és a Vác csapata ellen alulmaradtunk, míg a Szent Pál Akadémia csapata ellen győzelmet arattunk. Góljainkat a 6 találatig jutó Formanek Balázs, az ötször eredményes Juhász István és Simon Viktor, a triplázó Varju Bálint, valamint a két gólt szerző Tóth Attila jegyezték.
Fiaink 9 szerzett ponttal jelenleg a tabella második helyén állnak a 100%-os Vác mögött, megelőzve a 6 egységet számláló Gödöllőt és a pont nélküli Szent Pál Akadémiát.

Ha az eredményeket nézzük, azt mondhatjuk, felemás mérkőzéseket vívtak fiaink, szereztünk szép győzelmeket, igaz hagytuk el a játékteret keserű szájízzel is. Összességében azonban egy tanulságos hétvégét zártunk, melynek a szép emlékeire emlékezhetünk, az esetleges hibákat pedig kijavíthatjuk a következő játéknapig. Sok hasznos tapasztalatot szereztek fiaink, melyek remélhetőleg segítségükre lesznek a továbbiakban, hogy Klubunkak a közeljövőben is nagyszerűen képviseljék, és ezek a tapasztalatok az Ő fejlődésüket is megfelelően szolgálják majd!
Szép volt fiúk!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!