UP: U9-es Eötvös összefoglalók (videó)

Múlthét végén két találkozóval folytatódott Tánczos Tibor vezette U9-es korosztályunk számára az Eötvös Kupa. A játéknapon előbb a Szigethalmi Darazsakkal, majd a Gloriettel mérték össze tudásukat gyerkőceink. Az első mérkőzésen álmos kezdést követően kétgólos vereséget szenvedtünk úgy, hogy a mérkőzés végére szépen zárkóztak a gyerekek (az utolsó öt percben 4 találatot is szereztünk), majd a második találkozón meggyőző teljesítménnyel, az edzői utasításokat betartva szép, 3 gólos sikernek örülhettek gyermekeink. Az alábbi összefoglalóban megtekinthetitek fiaink legszebb megoldásait, illetve az összefoglaló elején visszatekintünk az első torna Kinizsis jeleneteire is, hiszen azt eddig nem tudtuk nektek bemutatni, ám most az is pótlásra kerül! A link alatt olvashatjátok vezetőedzőnk, Tánczos Tibor értékelését a hétvégével kapcsolatban.

Az U9-es összefoglaló:A csapat vezetőedzőjének, Tánczos Tibornak az értékelése a játéknapról: "Az U9-es korosztályban két mérkőzést játszottunk. Ellenfeleink a Szigethalmi Darazsak és a Gloriett voltak. Az első mérkőzést eléggé álmosan kezdtük, kétgólos vereség lett a vége. Az utolsó öt percre érkeztünk meg fejben is a meccsre, és ott majdnem sikerült ledolgozni hatgólos hátrányunkat. A második félidőben jól játszottak a fiúk. Második meccsünkön a Gloriett csapata ellen léptünk pályára, és az első perctől maximális koncentráció mellett sikerült győztesen elhagyni a pályát. Szép gólokat rúgtunk, a gyerekek élvezték a játékot. Fő célunk ezen a tornán az ellenfél pontrúgásainak a levédekezése volt. A srácok nagyon szépen és fegyelmezetten hajtották végre a feladatot. Szép cselek, passzok és gólok voltak, elégedettek lehetünk a szombati nappal."

A gyerekek tehát egy szakmai szempontból sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött, az esetleges hibákból tanulunk, míg a pozitív momentumok jó alapokat biztosítanak az elkövetkező tornák előtt! Csak így tovább srácok!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!