UP: Vasárnapi szigetvári U11-es összefoglaló (videó)

A mögöttünk hagyott hétvégén csapatunk az U11-es korosztály számára kiírt szigetvári XI. Dél-Zselic Kupán szerepelt. A kétnapos tornán Lámpi Tibi és Szenyita Laci fiai két csapattal képviselték Klubunk színeit! A idősebbekből álló, A-jelű csapat magabiztos játékkal megnyerte a tornát, míg a fiatalabb, B-jelű alakulat a Vigasz kupa 7. helyén végzett! Minden játékosunkra nagyon büszkék vagyunk, a nagyobbak eredménye magáért beszél, de a kisebbek is nagyon biztató produkciót mutattak be, egy kis szerencsével sokkal előrébb végezhettek volna a tanulás céljából elindított B-alakulat tagjai is! Kétrészes videó-összeállításunkban bemutatjuk a legfontosabb, legérdekesebb Kinizsi-jeleneteket!

Zárásul következzenek a vasárnap legfontosabb jelenetei:A vasárnapi folytatásban egy csoportkör és egy helyosztó várt fiainkra. A csoportkör mindkét gárda számára két mérkőzést tartogatott (a selejtezőről A nagyobbakkal a Cluj, míg a kisebbekkel a Szigetvár csapatai jutottak tovább egy csoportba a vasárnapi csoportkörre, akik ellen hoztuk magunkkal az eredményeket). A csoporton belül elért helyezés alapján játszották a helyosztókat az alsó- és felső ágra került csapataink. A kisebb korosztály, a "B" jelű csapatunk az alsóági Vigasz Kupában volt érdekelt. A csoportmeccsek során két vereséget szenvedtünk, előbb a PMFC-Matias 2004-es csapatától kaptunk ki 6-1-re (gólunkat Benedek Bence szerezte), majd a csepeli Halászi Focisuli A társasága győzött le bennünket 3-0-s arányban, így a csoport 4. helyén végeztünk, amelynek következtében a Vigasz Kupa 7. helyéért játszhattunk helyosztót a Szentlőrinc SE ellenében. A találkozón végre kijött a kisebbeknek is a lépés, és magabiztos, 6-0-s sikerrel zártuk a tornát (a helyosztón góljainkat a háromszor eredményes Benedek Bence, illetve az egy gólt szerző Zsigmond Zalán, Kovács Benjámin és Bán Gergő szerezték).

Az idősebb, A-jelű csapat is két csoportmeccsel kezdett a felső ágon. Először 1-0-s vereséggel zártunk a Nagyatádi FC-vel szemben, majd egy igen jó, kemény csatát hozó mérkőzésen 1-0-s sikert arattunk a Dombóvári Focisuli Egyesület ellenében (a mindent eldöntő gólt Kovács Vince szállította), így fiaink a csoport élén végeztek, ezáltal készülhetnek a XI. Dél-Zselic Kupa nagy döntőjére, ahol fiaink a szlovén NK Krsko csapatával találkoztak. A torna döntőjében Lámpi Tibi és Szenyita Laci fiai Kovács Vince góljával 1-0-s sikert arattak a szlovén gárdával szemben, így srácaink megnyerték a tornát!!!
A tornáról két egyéni díjat is elhoztunk, a legjobb kapus Csikós Erik, míg a torna legjobb edzője Lámpi Tibor lett! Gratulálunk a kisebb és a nagyobb gyermekeinknek is, büszkék vagyunk mindkét csapatunkra!!!

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves minket támogató szurkoló segítségét, nagyon jóleső érzés volt hallgatni, ahogy saját csapatunk szurkolói, szülői mellett más csapatok szimpatizánsai is a mi fiaink sikeréért szorítanak!
Külön szeretnénk köszönetet mondani a szigetszentmiklósi SZTK-Erima csapatának az egész tornán felénk nyújtott támogatásért, a szurkolásért! Ezúton gratulálunk Nekik az elért 4. helyezéshez!

A Szigetvári Dél-Zselic Kupa folytatásában, a hétvégén az U13-as korosztályon lesz a sor, reméljük, Biczi Gabi vezetésével U13-as fiainkról is ilyen jó hírekkel tudunk majd beszámolni Nektek! Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!