UP: vasárnapi találkozók (videó)

A hétvége két napján fiaink szinte az összes korosztályban képviselték Klubunk színeit az MLSZ illetve a PMLSZ által szervezett futsal-bajnokságok aktuális fordulójában. Kétrészes cikksorozatunkban gyermekeink hétvégi eredményeiről, teljesítményéről számolunk be, és mellékeljük a fiúk által szerzett gólokat. A sorozat zárásaként, a második részben a vasárnapi találkozók Kinizsi-találatait mutatjuk meg Nektek!

A vasárnapi találatok:Vasárnap délelőtt ismét két helyszínen voltunk érdekeltek. A Radnótiban Lámpi Tibi egyes számú U11-es csapatának is elkezdődött a bajnokság a PMLSZ E-csoportjában. A játéknaptól a Nagymaros csapata távol maradt, így a fiúkra három találkozó várt. Házi rangadóval indult a nap, hiszen fiaink a nagypályás Kinizsi USE ifjoncaival kezdtek. A találkozón 3-0-s sikert arattunk. A második meccsen 5-0-ra kerekedtünk felül a Dunakanyar Régió csapatával szemben, míg zárásként igazi góleső következett, a Dunakanyar SE második csapatával szemben 8-0-ra győztek növendékeink. Így 4 találkozó után hibátlan teljesítménnyel, 12 ponttal, kapott gól nélkül a csoport élén állnak fiaink.

A délelőtt folyamán nem csak U11-es fiaink képviselték Klubunkat: Az U15-ös srácok Dunabogdányban kezdték a szezont. Sajnos a fiúk számára (akik olyan kevesen voltak, hogy keretük U13-as játékosokkal lett feltöltve), nem volt sikeres a szezonkezdet, mind a négy találkozójukat elvesztették a Gödöllői SK második csapata, valamint a PAFC-MITRE alakulata ellenében, viszont reményeink szerint a következő fordulókban több játékos áll majd Biczi Gabi rendelkezésére, és a hibákat kijavítva sikeresebb folytatás következik U15-ös fiaink számára is!

A Radnótiban délután sem állt meg a labda, U13-as fiaink ugyanis ekkor játszották az első forduló találkozóit, szám szerint négyet Lámpi Tibor és az idő közben Dunabogdányból megérkező Biczi Gábor vezetésével! A Dunakanyar SE első csapata ellen 4-1-es vereséggel kezdtek fiaink, majd a második találkozón 1-0-s sikert arattunk, míg a PAFC-MITRE ellen két győzelemmel kezdtünk, először 6-2-es, majd 3-1-re múltuk felül ellenfelünket. Így négy találkozót követően 9 ponttal a második helyen állunk a csoportban, azonos pontszámmal a listavezető Dunakanyar SE első csapatával.

A hétvégét U9-es korosztályunk zárta, akik Budapesten, az Eötvös Kupa aktuális fordulóján tették tiszteletüket Szenyita Laci irányításával. A tornán mind a négy mérkőzését magabiztosan, szép játékkal nyerték fiaink, a sikerekhez kapusunk, Kökény Bálint is hozzátette a magáét szép védéseivel! A srácok jó úton járnak, támadó felfogásban játszottak végig a forduló folyamán!

Összességében elmondható, hogy rengeteg találkozó került a hétvégén fiaink lábaiba, melyek többségén pozitív szájízzel hagyhattuk el a játékteret. A hétköznapokon folytatjuk a munkát, hiszen az eredményesség mellett azért még láthatóak hibák, de a fiúk remek alapot szolgáltatnak a folytatásra, a közös munkára, így reményeink szerint újabb sikeres szezont zárhatunk majd!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!