UP: zárásul U10-es ezüst a bécsi tornán

A múlt heti U12-es és U15-ös bécsi tornákat követően az új év első hétvégéjét is Ausztria fővárosában töltötték növendékeink, ezúttal az U11-es és U10-es fiatalok szerepeltek a bécsi Stella Rossa Futsal Kupán Lámpi Tibor és Szenyita László vezetésével. Vasárnap délelőtt az U11-es fiúk a 10 csapatos torna első helyén végeztek, így az ú évet tornagyőzelemmel kezdtük, míg a délután folyamán a kisebbek az 5 induló közül ezüstérmes pozícióban zártak. Mind a két korosztály nagyszerű játékot mutatott be. Mai cikkünkben az ezüstérmes U10-es legénység tornáját elevenítjük fel.

Vasárnap délután 5 csapat versengett az első helyért az U10-es korcsoportban. Az első mérkőzésen picit megilletődötten játszottunk, sajnos vereséget szenvedtünk a házigazda Stella Rossától, a maradék három találkozón azonban meggyőző teljesítménnyel, szép játékot produkálva 9 pontot szereztek növendékeink, ami így a torna második helyét eredményezte. A torna legeredményesebb játékosa Bán Gergő lett. Szép volt fiúk!

Összességében sok szép emlékkel, jó eredményekkel gazdagodtunk Bécsben, ugyanakkor rengeteg hasznos tapasztalatot is gyűjtöttek csapataink, amik a jövőben nagyon sokat érhetnek. Fiaink összesített eredményei: egy első, második, harmadik, negyedik és tizedik hely. Egyéni díjazottak, az All Star csapatok tagjai: Bán Gergő (U10, gólkirály), Kósa Nátán (U11, nem díjazott legjobb kapus), Barkóczi Benedek (u11, gólkirály), Tóth Alex és Kovács Patrik (U11), Csikós Erik és Tóth Alex (U12).
Gratulálunk a csapatok összes tagjának és az egyéni díjazottaknak is, büszkék vagyunk Rátok!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!

U10-es összefoglaló a Stella Rossa Kupáról: