UP: Zeze csapata is győzelmet szerzett a PAFC-Kupán! (videó)

A hétvége zárásaként U11-es és U13-as csapatunk Piliscsabán szerepelt az I. PAFC Mikulás Kupán. A kisebbek délelőtt Lámpi Tibor, míg a nagyobbak délután Csopaki István vezetésével léptek pályára. Mindkét csapatunk megnyerte tornáját!

U13-as győztes csapatunk találatai:A nap második felében az U13-as korosztályé volt a főszerep. A 26-szoros magyar futsal-válogatott, Csopaki István Zeze fiai a B csoportba kaptak besorolást. Az Aramis és a Szigethalom csapataival kerültünk egy csoportba, így összejött ugyanaz a csoport, mint az U11-es srácoknál. Az eredmények is hasonlóan alakultak, mint a kisebbek esetében, a budaörsiek ellen 2-0-s, míg a szigethalmi Darazsak ellen 7-1-es győzelmet szereztünk. Így a csoport első helyéről jutottunk az elődöntőbe, ahol a Rubeola FC Csömör csapatával találkoztunk, akikkel szemben 4-0-s sikerrel zártunk. A Döntőben a házigazda Piliscsabai AFC csapata várt fiainkra, és egy kiélezett, kemény, jó mérkőzésen 1-0-ra sikerült nyernünk, így négy győzelemmel hibátlan teljesítménnyel nyertük meg a tornát.
Fiaink egy különdíjat is begyűjtöttek, a torna legjobb játékosának ugyanis Sóvári Benedeket választották (Beni többek között megcsinálta az általunk jól ismert Safar-cselt is!) A tornán Jánosi Richárd, Iszák Dominik és Sóvári Benedek voltak a legeredményesebb játékosaink, mind a hárman 3 gólt szereztek. Rajtuk kívül Vörösmerty Márk 2-szer, míg Rácz Dávid és Szabó Balázs egyszer voltak eredményesek (Az elődöntőben született egy öngól is, ami a videóban Jánosi Ricsinél szerepel). És ne feledkezzünk meg kapusunkról, Szentesi Péterről sem, aki remek védéseivel sokat tett sikerünkért!
Így a piliscsabai Mikulás Kupán U11-es és U13-as csapatunk is sikeresen szerepelt, mindkét csapatunk megnyerte a korosztálya tornáját! Gratulálunk fiúk!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!