UTE-Kinizsi este 21:15-kor Budakalászon

Csakúgy, mint az elmúlt hét hétfői napján, ma este is Budakalászra látogat a Férfi Futsal NB II Közép csoportjában szereplő csapatunk. A bajnokság 20. fordulójában Biczi Gábor vezette, második helyezett csapatunkat ismét egy újpesti brigád, az Újpesti TE alakulata látja vendégül 21:15-ös kezdéssel a MegArénában (2011 Budakalász, Omszk park 1).

A két fél október elején már megmérkőzött egymással Dunakeszin, akkor 11-1-es Kinizsi-győzelem született, a mérkőzés összefoglalója az alábbi linken tekinthető meg:


Azon az összecsapáson Somorai Attila és Bita László triplázott, Lámpi Tibor duplázott, Temesi Norbert, Bota Márk és Horváth Olivér egyszer volt eredményes, míg újpesti részről Mayer Gábor volt eredményes.

A ma esti találkozót követően két rangadó vár majd fiainkra, pénteken a velünk azonos pontszámmal álló PTE PEAC érkezik a Radnótiba. A találkozó a megszokott időben, 20 órakor kezdődik. A Pécs elleni rangadót követően március 21-én egy újabb derbi vár a csapatra, akkor a negyedik Vác csapatához látogatunk majd, így az előttünk álló hetek igen fontosak lesznek a bajnokság végeredménye szempontjából.
Gyertek, szorítsatok csapatunk sikeréért ma este Budakalászon, és pénteken a Pécs elleni hazai rangadón is!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!