Vác-Kinizsi ma este 20 órakor a Váci Sportcsarnokban

Ma este már a Férfi Futsal NB II Közép csoportjának 22. játéknapján szerepelnek Dunakeszi futsalosai. Biczi Gábor vezette, második helyezett csapatunkra szép hagyományokkal rendelkező rangadó vár, hiszen a Váci Sportcsarnokba látogatunk (2600 Vác, Bán Márton út 3), ahol 20 órától a negyedik helyen álló Váci Futsal SE brigádjával csapunk össze. A három pont ismét nagy fontossággal bír a bajnokság végelszámolása szempontjából, hiszen a tabella élmezőnye igazán szoros! A listavezető Piliscsaba és a negyedik Vác között 11 pont van, ám a PAFC 3 meccsel többet számlál, így az élmezőny tagjainak egymás elleni rangadóira hatványozottan igaz, hogy vérbeli hatpontos rangadók!
A két fél őszi ütközete is méltó volt a hagyományokhoz: a szomszédvári derbi az elmúlt években megszokott izgalmakat, fordulatokat hozott, melynek végén igazságos döntetlen született, 3-3 lett a találkozó végeredménye. A Kinizsinél Bita László triplázott, míg a piros-kék találatokat Halász Bence, Hirt Gergely és Bota Márk öngólja jelentette.

Az őszi találkozó összefoglalója:Ma este is hasonlóan izgalmas találkozó szemtanúja lehet, aki kilátogat a Váci Sportcsarnokba. Gyertek, szurkoljatok fiaink sikeréért, segítsétek hozzá fantasztikus szurkolásotokkal Temesiéket az újabb 3 bajnoki pont megszerzéséhez. Veletek együtt sikerülhet! Ma este 20 órától tehát Vác-Kinizsi a Váci Sportcsarnokban!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 22. forduló
VÁCI FUTSAL SE - DUNAKESZI KINIZSI
Vác, Váci Sportcsarnok (2600 Vác, Bán Márton út 3)
2016. március 21, 20:00