Változások a kapusedzések és a sportorvosi vizsgálat időpontjaiban!

Az előttünk álló hetek mindennapjaival kapcsolatban két változásról számolunk be Nektek:

1. Amint arról már beszámoltunk, az elmúlt időszak esőzései miatt a Szent István Általános Iskola sajnos beázott, így a csütörtöki kapusedzéseket a javítások ideje alatt nem tudjuk a Szent István Általános Iskolában megtartani. Ez viszont nem jelenti azt, hogy kapusaink gyakorlás nélkül maradnak: szerdánként, a már meghirdetett módon, 18-19 óráig várja Hacker Gabi az U8, U9, U10 és U11-es korosztályok kapusait a Szent István Általános Iskola tornaszobájában, míg csütörtökönként az U13-as, és annál idősebb portásokat készíti majd fel Haki ideiglenesen a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola nagy tornaterében 18:45 és 20 óra között!

2. A közelmúltban felhívtuk a figyelmeteket a két sportorvosi vizsgálat időpontjára, azonban a napokban sajnos ez az időpont egy napra korlátozódott, így a sportorvosi vizsgálat időpontja: 2014. Szeptember 30 (kedd), 19:30!!! A vizsgálat díja továbbra is 2500 forint lesz!
A vizsgálatra továbbra is mindenkinek szüksége lesz a kitöltött Sportolói kérdőívre, melyet az alábbi linkre kattintva tölthettek le:
Sportolói kérdőív
Kérjük, ezt kitöltve hozzátok magatokkal a vizsgálatra!!!