Vár a két turnusú IV. nyári Kinizsi Futsal Tábor

Az idei nyári programok közül sem maradhat ki hagyományos Futsal Táborunk, mely június végétől két héten keresztül már negyedik alkalommal vár Benneteket! Az első hét június 27-től július 1-ig, míg a második turnus július 4-tól július 8-ig tart majd. A tábor bázisa az elmúlt években már megszokott helyszín, a Radnóti Miklós Gimnázium lesz idén is.
Ha még nem tettétek meg, jelentkezzetek táborunkban, ahol a Kinizsi szakképzett edzőinek, játékosainak irányításával vehettek majd részt edzéseken, emellett a gimnázium elkerített, zárt udvarán tartandó szabadtéri játékokkal, vetélkedőkkel, illetve kirándulásokkal várunk Benneteket, ismét sportos, színes nyár vár azokra, akik a Kinizsi Futsal Táborába ellátogatnak. A gyermekek háromszori étkezésben részesülnek, így az energia megfelelő pótlásáról is gondoskodunk!

Jelentkezni kortól és nemtől függetlenül Sóvári Anikónál és Végh Zoltánnál tudtok a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu, illetve a vegh.zoltan@dunakeszifutsal.hu e-mail címeken vagy személyesen.

Amire szükség lesz: rövid nadrág, sípcsontvédő, sportszár, teremcipő, edzőcipő a kiránduláshoz, kulacs.

Gyertek, töltsük közösen, jó hangulatban, egymást jobban megismerve, futsalozás közepette a nyári szünidő ezen időszakát! Várunk Benneteket sok szeretettel! Nyáron is csak a Kinizsi, táborozásra fel!!!