Városgazda-Kinizsi holnap 21 órától a Lőrinci Sportcsarnokban

Holnap újabb bajnoki találkozón lép pályára Biczi Gábor vezette felnőtt csapatunk, 21 órától a Városgazda Utánpótlás Akadémiához látogatunk a Lőrinci Sportcsarnokba. Az NB II Közép csoportjának 26. játéknapját a tabella első helyéről várja a társaság, a Kinizsi eddig 58 pontot szerzett, második az 55 pontos PTE PEAC, akik két mérkőzéssel kevesebbet számlálnak, míg harmadik az 53 egységgel számláló, a Kinizsinél egy találkozóval kevesebbet játszó, a legutóbbi fordulóban vereséget szenvedő PAFC-Mitre. Vesztett pontok tekintetében a Pécsiek vezetnek, őket 3 pontra csapatunk követi, míg a Kinizsitől két pontos távolságra következik a Piliscsabai alakulat, így izgalmas versengést tartogat az utolsó 5 forduló a dobogós helyek megszerzéséért.
Aktuális vendéglátónkkal novemberben Dunakeszin mérkőztünk. A találkozón 7-1-es Dunakeszi-siker született, góljainkat a duplázó Gorjánácz Márió, valamint Gémesi Áron, Szántó Péter Gábor, Bita László, Temes Norbert és Lámpi Tibor szerezték, míg a Városgazda részéről Simonyi Gábor volt eredményes.

A novemberi találkozó összefoglalója:A találkozón láthatjuk a Közép csoport két gólvágóját, a 44 találatával éllovas Simonyi Gábort, valamint a 36 góljával második Bita Lászlót, így a két gólkirály-jelölt párharca is érdekesnek ígérkezik. A Lőrinci Sportcsarnokban ismét lehetőséget kaphatnak utánpótlásunkban pallérozódó fiataljaink. Szorítsatok fiaink sikeréért, ha tehetitek, kísérjétek el a csapatot a budapesti összecsapásra, a hajrában minden megszerzett három pont hatalmas fontossággal bír! A felnőtt bajnokit megelőzően a két alakulat ifjú tehetségei játszanak bemutató mérkőzést 20 órás kezdéssel.
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 26. forduló
VÁROSGAZDA UTÁNPÓTLÁS AKADÉMIA - DUNAKESZI KINIZSI
Budapest, Lőrinci Sportcsarnok
2016. április 29, 21:00
(UP bemutató mérkőzés: 20:00-tól)