Vasárnap jótékonységi torna Haki felépülésének segítésére

A hét végén, szeptember 20-án (vasárnap) 9 órás kezdéssel jótékonysági tornát rendezünk barátunk, Hacker Gabi felépülésének megsegítésére. A négycsapatos tornán Klubunk mellett a Déli Futsal, a Ferencvárosi Futball Club és egy, Haki barátaiból álló, nagyszerű játékosokat felvonultató gárda vesz rész. A rendezvényre a belépő 1.000 forint lesz, emellett lehetőség van támogatói belépő megváltására is, melynek ára 5.000 forint. A belépőkön kívül alkalom kíválkozik egyéb segítségre is Gábor felépülésének segítése céljából. A rendezvény teljes bevételét Hacker Gábor gyógyulására ajánlják fel a résztvevők. Várunk Benneteket sok szeretettel, segítsük közösen barátunk felépülését!

A témában a futsalhungary-n is megjelent egy összefoglaló cikk:
"Lassan négy hónap telt el Hacker Gábor balesete óta. A Fradi Futsal és a Dunakeszi Kinizsi egykori kapuvédője a Fradi női kézilabda csapat bajnoki címének ünneplése után lett rosszul és életmentő beavatkozásra volt szükség. Ezután több hetet töltött a kómában, a Honvéd kórházban. Rengetegen aggódtak Hakiért. Egymásnak adták a kilincset ismerősök, barátok a kórházban, hogy mellette legyenek a nehéz időben. Szerencsére Gábor érezte a felé áradó szeretetet, és annak ellenére, hogy az orvosok nem sok jót ígértek, ő küzdött, ahogy a pályán is, és közel egy hónap után magához tért, és elkezdett beszélni. Ezek után Makóra került, ahol a családja is lakik. Itt már megkezdődhetett a rehabilitáció, és a fejlődésnek köszönhetően már otthoni környezetben végezheti Haki a gyógyulás felé vezető feladatokat. Ez egy igen hosszú és fárasztó folyamat, de szerencsére Gábor nagyon elszánt és mindent megtesz.
Napi szinten jár hozzá gyógytornász, masszőr, logopédus, fejlesztő pedagógus, természetgyógyász. Sajnos ezeknek a költsége igen jelentős, és akkor még a gyógyszerekről és vitaminokról nem is beszéltünk, ami igen nagy terhet ró a családra.

A család egy barát segítségével bankszámlát nyitott, ahová várják a segítséget.

Számlaszám: Apátfalvi SC
56900123-10019243.
Közleménybe: Hacker Gábor rehab.

Gábor jelenlegi klubja a Dunakeszi Kinizsi egy jótékonysági tornával próbál segíteni. Szeptember 20.-án egy négy csapatos tornát rendeznek, ahol a teljes bevétel az ő gyógyulását fogja segíteni

Hacker Bence: - Testvérem május közepi baleset után öt hetet a Honvéd kórházban töltött, ebből néhány hetet kómában. Az orvosok nem sok jót ígértek, ennek ellenére magához tért és beszélt. Ezután került Makóra. Sajnos, az intenzív osztályon bekapott egy bakteriális fertőzést, amely miatt egyelőre rehabilitációs központba nem vették fel. (Makón a krónikus belgyógyászat osztályán feküdt.) Három hét után került a családi házba, ahova rendszeresen jár hozzá gyógytornász, masszőr, logopédus, fejlesztő pedagógus, természetgyógyász. Állapota már stabil, az orvosok szerint rehabilitálható, de sok munka, türelem és akarat szükségeltetik. Jó ideje segítség nélkül étkezik és bár kissé bizonytalanul, de sétál. Sok még a hiányossága (kézügyesség, olvasás, írás), de hál' Istennek, folyamatosan fejlődik. Nem kell hozzá nagy tudás, hogy kitaláljuk, a kezelése, gyógyszerei, vitaminjai igen költségesek, ezért a család - egy barát segítségével- bankszámlát nyitott, ahová várják a jó szándékú emberek segítségét."

A futsalhungary cikke