Vasárnap U19-es torna Vácott, és Kinizsi-ETO női bajnoki a Randótiban!!!

Kedves Kinizsi-család!

A hétvégén, vasárnap folyatódik utánpótlás- és női csapatunk számára a futsal-szezon.
U19-es fiaink a Váci sportcsarnokban próbálják kiharcolni a továbbjutást az utolsó PMLSZ-hétvégén, a Biczi Gábor edzette srácok a továbbjutást érő 2. helyről várják a rajtot, tehát Szenyita Laciéknak minden esélyük megvan a továbbjutásra!
U19-es csapatunk vasárnapi menetrendje:
Fiú Futsal U19, Észak csoport:
2014. április 13, vasárnap, Vác, Sportcsarnok (15:00-kb. 19:10)

Csapatunk mérkőzései:
15:00 Váci Futsal SE - Dunakeszi Kinizsi Futsal
16:40 Dunakeszi Kinizsi Futsal - Nagykáta SE
18:20 Dunakeszi Kinizsi Futsal - Romhány SE

Ezen kívül női NB I-es csapatunk is folytatja a dobogóért zajló küzdelmet a felső-ági rájátszásban, a szintén Biczi Gábor által vezetett csapatunk a bajnoki második Rába ETO alakulatát látja vendégül vasárnap este 19:30-as kezdéssel a Radnótiban. Amennyiben Szekér Anitáéknak sikerül begyűjteniük a 3 bajnoki pontot, nagy lépést tehetnek a dobogó felé, ugyanis ebben az esetben elléphetnénk közvetlen riválisainktól, 5 ponttal megelőzvén a DEAC-ot, míg 7 ponttal többet szerezve a DVTK-Vénusznál!
Női Futsal, NB I, rájátszás 5. forduló:
2014. április 13, vasárnap, Radnóti Miklós Gimnázium, 19:30

DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - RÁBA ETO

Vasárnapi mérkőzéseinkre is sok szeretettel várunk Benneteket, segítsétek csapatainkat, hiszen nagyon szép eredmények felé haladunk, amihez azonban szükségünk van a TI segítségetekre is! Reméljük, a hátralévő mérkőzéseken szép számban együtt lehetünk, és egy nagyon eredményes szezont zárhatunk együttesen! Találkozzunk vasárnap a váci csarnokban és a Radnótiban is! Mindent bele ifjúság, hajrá lányok!
Hajrá Dunakeszi, CSAK A KINIZSI