Vasárnapi programok a Radnótiban, utánpótlás- és női mérkőzések!

Kedves Kinizsi-család!

Sajnos a fiúk számára tegnap este befejeződött a bajnokság, de kesergésre semmi okunk, újonc csapatunk nagyszerűen helyt állt, és első évünkben az 5. helyen végeztünk a honi futsal-bajnokságok legmagasabb osztályában, melyben Nektek óriási szerepetek volt, Nélkületek nem jöhetett volna létre ez a nagyszerű eredmény! Köszönjük szépen, Dunakeszi!!!

A futsal szezon viszont Klubunk számára nem ért véget, a holnapi napon, vasárnap, március 30-án például utánpótláscsapataink és női NB I-es csapatunk is Klubunk színeit képviseli majd.
A fiatalok két korosztályban küzdenek majd a döntőbe kerülésért, a Lámpi Tibi edzette U11-es csapatunk hazai környezetben, a Radnótiban, míg a Safar Tony trenírozta U13-as srácaink Érden szállnak harcba PMLSZ hétvégén a pontokért, és a döntőbe jutásért. A két csapat programja a következő:
Fiú Futsal U11, III. csoport:
2014. március 30, vasárnap, Radnóti Miklós Gimnázium (9:00-kb. 12:30)

Csapataink mérkőzései:
9:00 Dunakeszi Kinizsi USE - Dunakeszi Kinizsi Futsal
10:45 Dunakeszi Kinizsi Futsal - Nagymaros SE
11:55 Dunakeszi Kinizsi Futsal - Kistarcsa VSC

Fiú Futsal U13, III. csoport:
2014. március 30, vasárnap, Érd, Treff csarnok (9:00-kb. 12:30)

Csapataink mérkőzései:
9:35 Asterix SC - Dunakeszi Kinizsi Futsal
10:10 Dunakeszi Kinizsi Futsal - Aramis SE
11:20 Dunakeszi Kinizsi Futsal - Asterix SC
11:55 Aramis SE - Dunakeszi Kinizsi Futsal

Ezen felül nem maradunk felnőtt mérkőzések nélkül sem, ugyanis a női NB I-es felső-ági rájátszásban érdekelt, Biczi Gábor által vezetett csapatunk a dobogóért küzd, melynek első felvonása szintén holnap, március 30-án, vasárnap lesz 19:30-as kezdéssel, amikor is lányaink a négy ponttal előttünk álló DEAC csapatát látják vendégül szintén a Radnótiban.
Női Futsal, NB I, rájátszás 3. forduló:
2014. március 30, vasárnap, Radnóti Miklós Gimnázium, 19:30
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - DEBRECENI EAC

Vasárnapi megmérettetéseinkre is sok szeretettel várunk Benneteket, szurkoljunk csapatainknak, hogy segítségetekkel közösen elérhessük céljainkat, és még az eddig is fantasztikus szezonnál is sikeresebb szezont zárhassunk! Reméljük, a hátralévő mérkőzéseinken is bizalmat szavaztok nekünk, és sokszor, szép számú, nagyszerű közönségünk előtt ünnepelhetünk közösen! Találkozzunk vasárnap délelőtt és kora este is a Radnótiban! Mindent bele ifjúság, hajrá lányok!
Hajrá Dunakeszi, CSAK A KINIZSI