Végre ismét Kinizsi futsal!

A viszonylag hosszú nyári szünetet követően szép lassan beindul a honi futsal-élet, így csapatunk számra is elérkezik a futsal-rajt. Az új szezon első tétmérkőzése egyből egy Kupamérkőzés lesz a Magyar Kupa 1. fordulójában. Fiaink 2015. szeptember 9-én (szerdán), a megszokottnál picit későbbi időpontban, 20:30-tól fogadják a Baranyai Pál vezette MAG-LOG Team Covritas csapatát hazai környezetben, a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince u. 10).

A gödöllői gárda elleni kupaösszecsapást követően szeptember 14-én (hétfőn) a bajnokságban is útjára indul a labda, Biczi Gabi fiai az első fordulóban Kecskemétre látogatnak, ahol 21 órától a Score-Goal Kecskemét vendégei leszünk. Az első hazai bajnokira szeptember 18-án (pénteken) kerül sor a megszokott helyen és időpontban. A 20 órától kezdődő összecsapásra a Tolna-Mözs alakulata érkezik a Radnótiba a második forduló keretein belül.

Sok szeretettel várunk minden régi és új barátot, szimpatizánst mérkőzéseinkre, töltsük meg ismét a Radnótit! Azzal a buzdítással, szeretettel, melyet az elmúlt években csapataink felé közvetítettetek, fiaink biztos megfelelő rajtot produkálhatnak majd, mely kiváló alappal szolgálhat egy sikeres szezonkezdethez. Reméljük, ismét bizalmat szavaztok piros-fehér színekben pompázó csapatunknak, és egy fantasztikus hangulatú, jó mérkőzést tölthetünk együtt Veletek!

Az elkövetkezendő időszakban felgyorsulnak az események honlapunkon és facebook-oldalunkon is, folytatódik keretbemutató sorozatunk, emellett számos egyéb érdekes, örömteli tartalommal jelentkezünk majd! Látogassátok sűrűn oldalainkat, a mérkőzésekre pedig mindenkit várunk nagyon sok szeretettel! 2015.09.09, 20:30, DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL – MAG-LOG TEAM COVRITAS, Magyar Kupa, Radnóti!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!