Videón a lányok vasárnapi Magyar Kupa sikere!

Szép jó reggelt, Kinizsi-család!
A mai reggelen a csajok Rába ETO ellen megvívott Magyar Kupa negyeddöntőjének összefoglalója kerül terítékre. Hölgyeink egy fantasztikus, hosszabbításos mérkőzésen 6-5-re nyertek hazai pályán, így ott vannak a Magyar Kupa legjobb négy csapata között!

Ehhez a szép győzelemhez nagyban hozzájárultatok Ti is, köszönjük, hogy egyre többen kilátogattok a mérkőzéseinkre, és a Csapat mellé álltok! Reméljük, az év utolsó női NB I-es mérkőzésén is bizalmat szavaztok nekünk, mi pedig megpróbálunk ismét nagyszerű estét szerezni Nektek! A mérkőzés december 8-án, vasárnap 19 órakor kezdődik a Radnótiban, ellenfelünk az Univerzum csapata lesz! Gyertek minél többen, várunk mindenkit sok szeretettel!

A lányok mérkőzése előtt azonban ne feledkezzünk el NB II-es fiaink Tolnai vendégjátékáról sem, akik december 6-án, pénteken a Tolna-Mözs csapatával mérkőznek.
Klubunk megfelelő létszám esetén indít a helyszínre szurkolói buszt, melyre a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu címen jelentkezhettek csütörtök délig. A jegyárak: felnőtt: 1000 forint, gyerek: 500 forint. Online szöveges tudósítás lesz a helyszínről.

Szurkoljunk együtt a lányoknak és a fiúknak is, remélhetőleg együttesen újabb nagyszerű élményeket élhetünk át!
Hajrá Dunakeszi, Hajrá Kinizsi!