Videón U11-eseink megyei ezüstje!

Amint arról már beszámoltunk, áprilisban Üllőn rendezték a Pest megyei U11-es és U13-as futsal bajnokságok döntőit. Klubunk mindkét korosztályban érdekelt volt a 4 csapatos Final Four-ban, mindkét korosztályban két találkozó várt gyermekeinkre. Mint Lámpi Tibi, mint Biczi Gabi fiai a döntőig meneteltek, ahol ugyan be kellett érnünk a második helyezéssel, de a szezon során mindkét csapat szép teljesítménnyel örvendeztetett meg bennünket. Két részben most felelevenítjük az ezüstéremmel záródó megyei döntőket. A mai első fejezetben az U11 két találkozójának góljait tekinthetjük meg:

U11-es megyei döntő:A Lámpi Tibi és Szenyita Laci vezette U11-es csapatunk a döntőbe jutásért a Sülysáp csapatával találkozott. A srácok a második félidei remek játék eredményeképp bejutottak a döntőbe, ahol a Nagykáta csapatával találkoztunk. A döntőt szinte végigtámadtuk, ám a helyzeteinket nem sikerült gólokra váltani, hibáinkat pedig a Nagykáta könyörtelenül kihasználta. A mérkőzés döntetlennel zárult, a büntetőpárbajban pedig a Nagykáta bizonyult sikeresebbnek, így Pest megyei ezüstérmesként zártuk a bajnokságot! Egyéni díjjal is gazdagodtunk, Bogdán Rajmond Márk lett a torna legjobb játékosa!
Sajnos az első hely és a bajnoki cím nem jött össze, de csüggedni nincsen okunk: a korosztály remek alapokkal rendelkezik, a csapat játéka megfelelő, domináns. Ezt hűen tükrözi a csapat bajnokságban mutatott teljesítménye: 18 mérkőzéséből 16 győzelemmel zárt a társaság, emellett 1 döntetlen és 1 vereség került fiaink neve mellé (mindkét esetben a megye győztesével, a Nagykáta csapatával nem bírtunk). A srácok 84 gólt szereztek, míg az ellenfelek csupán 9 alkalommal találtak a kapunkba. A bajnokság során a legeredményesebb játékosaink a 12 gólos Mező Dezső, valamint a 11-szer eredményes Hadzsi Máté és Tóth Alex László voltak. Természetesen vannak hibák, az edzéseken ezek kijavításán dolgozunk, hogy még szebb sikereket érhessünk el! Gratulálunk fiúk!
Folytatás hamarosan az U13-as megyei bajnoki döntővel!
Hajrá Dunakeszi, Csak a Kinizsi!