Zeze-interjú!

Véget ért első NB I-es és harmadik NB II-es szezonunk, melyre visszatekintve úgy gondolom, semmi okunk nem lehet a panaszra, hiszen újoncként klubunk a honi első osztályú pontvadászat 5. helyét szerezte meg, míg NB II-es fiaink a Közép csoport alapszakaszát nyerték meg, míg lányaink szintén újoncként NB I-es bronzérmet szereztek. De hogyan vélekednek főszereplőink, kedvenceink eddigi Kinizsis pályafutásukról, a mögöttünk hagyott szezonról, illetve miként készülnek az új évadra? Interjú-sorozatunkban ennek járunk utána.
Sorozatunk ezen részében hosszú ideig sérült 83-asunkkal, Csopaki Istvánnal, Zezével beszélgetünk.

Hogyan kerültél a Kinizsihez?
Csopaki István: A régi Fradi-sorom itt jatszott amikor ide igazoltam és miattuk jöttem! Velük szerettem volna újra jatszani!!

Mire vagy a legbüszkébb eddigi pályafutásoddal kapcsolatban?
Csopaki István: Futsal pályafutásomban a Fradis harmadik helyre vagyok a legbüszkébb! Meg hogy Argentínának a világkupán 15000 ember előtt gólt rúgtam, és játszottam BL-meccsen a Barcelona ellen!

A legnagyobb Kinizsi-élményed?
Csopaki István: Amikor először rúgtam gólt egy év sérülés után az Aramis ellen.Kivel, kikkel vagy a legjobb kapcsolatban a csapaton belül?
Csopaki István: Igazából mindenkivel, erre nem nagyon tudok válaszolni. De ha mondanom kell akkor Kun, Tóth, Temő, Papa, Fekete Robi meg a Hacker Gabi. Ezer éve ismerjük egymást!

Mit gondolsz a mögöttünk hagyott szezonról, hogyan értékeled a csapat, illetve a saját teljesítményedet?
Csopaki István: Magamat nem értékelem, mert nem voltam teljes értékű! A csapat teljesítményét jónak értékelem, feljutó csapat ötödik hely szeringem elfogadható, de lehetett volna sokkal jobb, kis szerencsével a harmadik helyre odaérhettünk volna!

Hogyan töltöd a bajnoki szünetet? Tervezet nyaralást?
Csopaki István: Nem szeretek nyaralni! Nekem a nyaralás a horgászás és a strandfocis hétvégékben merül ki. A szezon végén egy sima kis atroszkópos műtétem volt, most gyógytornázok, biciklizem még, és június végén már a homokon focizom majd! Tökéletes állapotra szeretném hozni magamat a szezon kezdetére!

Mit vársz az új bajnokságtól, edzésben tartod magad az új szezonig?
Csopaki István: Edzesbem tartom magamat! Dobogóra szeretnék állni jövőre a Keszivel!Mi volt az első élményed a futballal, illetve a futsallal kapcsolatban?
Csopaki István: Első meccsemen 2 gólt rúgtam az Aramisnak! Két meccs után már több válogatott futsal-meccsem volt, mint NB I-es.

Mik az erősségeid, miben kell fejlődnöd?
Csopaki István: sok gólt rúgok, de ezt jövőre majd láthatjátok, ha végre rendben leszek! Technikás játékos vagyok, itt Magyarországon szerintem nincsen gyengeségem! Nemzetközi szinten meg minden, mint az összes magyarnak. Sajnos sokkal előrébb vannak! De igazából amíg jatszik az ember vagy edzősködik, vagy bármit is csinál, életünk végéig tanulunk!!!!

Milyen rövidebb, illetve hosszabb távú terveid vannak a sportággal kapcsolatban?
Csopaki István: Játszani szeretnék, amíg tudok! Edzősködni is szeretnék majd, de csak a futsalban, a nagypálya nem nagyon érdekel!Van valamilyen babonád, kabalád?
Csopaki István: Nem vagyok babonás! Azt meghagyom a gyenge embereknek! Nem változtat semmit véleményem szerint!

Mivel töltöd a szabadidődet?
Csopaki István: Horgászok, strandfocizom, biciklizem, lakásfelújítás, kersem az igazit :) ! Vagyis meg van már, a Hosszú Ádi húgicája :) ezt beleírhatod :) csak várni kell, mert túl fiatal hozzám :) és készülök a jövő évre!

Kedvenc ételed, italod? Milyen filmeket, zenéket kedvelsz? Olvastál könyvet az utóbbi időben?
Csopaki István: Mindenevő, ivó vagyok! Kedvenc könyven az 50 árnyalatai! Halálos iramok a kedvenc film, illetve Gladiátor, Minden héten háború! Zene meg minden féle, egy jó rendszeren mindent meghallgatok!

Köszönjük az interjút Zeze, az új szezonra szép sikereket, sok felejthetetlen pillanatot kívánunk!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!